Koeriersdiensten Varsselder

Hondensalon Trimenzo

Adres
Hesterweg 5a
Plaats
7076AW Varsselder
E-Mail
hondensalontrimenzo@gmail.com
Website
www.hondensalontrimenzo.nl

Informatie

Rijksgediplomeerd en lid vd branchevereniging ABHB. De hondentrimsalon waar u terecht kan voor een volledige vachtbehandeling (knippen/effileren/plukken/ontwollen)of alleen een wasbeurt (incl kammen/ontklitten). De shampoo's die gebruikt worden zijn afgestemd op de huid en vachtsoort van de hond. Trimenzo heeft een Haal-en Brengservice. Voor meer info omtrent de prijzen kunt u ons bellen.

Hondensalon Trimenzo is gevestigd op Hesterweg 5a . Het volgende wordt aangeboden: Koeriersdiensten, Honden- En Kattentrimsalons, Diensten Voor Huisdieren In Varsselder zijn er 1 andere Koeriersdiensten. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

3 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

Meinen, Doetinchem schreef op 19-09-2012

Shih tzu en tibetaanse terrier

Mijn twee langharige honden ( shih tzu en tibetaanse terrier) zijn al vaker bij Trimenzo geweest voor een volledige behandeling. Ben erg tevreden wanneer ze weer geweest zijn, knippen, scheren, nagels knippen en oren zijn weer haarvrij. Daarnaast gaan ze graag naar haar toe, toch een belangrijke bijkomstigheid. Al met al altijd zeer tevreden...

C. Buse, Doetinchem schreef op 15-08-2012

Super happy..

Mijn hondje (Border Terriër) gaat heel graag naar Trimenzo toe om geplukt te worden. Of dit nu komt door de warme aandacht die zij aan hem geeft of door de homemade doggie treats.... Eigenzinnig als ik ben wil ik (en ook mijn gezinsleden) niet dat mijn hondje traditioneel kortgeplukt wordt maar meer een soort van punkie look krijgt, iets wat ze perfect doet. Wij, (hondje en bazin) zijn super happy met Trimenzo...

Mandy, Terborg schreef op 17-07-2012

Goede trimster met kennis van zaken.

Goede trimster met kennis van zaken. Niet alleen voor de vacht maar ook andere uiterlijke kwaaltjes ze geeft tips om je hond zo goed mogelijk te verzorgen. Luistert goed naar de wensen. Je hondje wordt mooi en fris afgeleverd.

Categorieën

Koeriersdiensten, Honden- En Kattentrimsalons, Diensten Voor Huisdieren

Kaart Hesterweg 5a